This website requires JavaScript.

I komanduar në emergjencë te Bayern, Flick: Fitojmë ndaj Dortmund dhe festojmë

Bayern Munich

I komanduar në emergjencë te Bayern, Flick: Fitojmë ndaj Dortmund dhe festojmë

08 Nëntor 2019
21:34
Ergis Tafalla
08 Nëntor 2019
21:34
Ergis Tafalla

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera