Hotel super luksoz dhe stadiumi dy hapa larg, Shqipëria akomodohet në Stambollin "aziatik" (FOTOT)

Kombëtarja

Hotel super luksoz dhe stadiumi dy hapa larg, Shqipëria akomodohet në Stambollin "aziatik" (FOTOT)

10 Tetor 2019
15:49
Telesport
10 Tetor 2019
15:49
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera